Post by boisournunddridex on Feb 8, 2022 15:59:48 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Konuşan Tom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Konuşan Tom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok kristali aldatır ▞▞▞
▞▞▞ Konuşan Tom 2022 version ▞▞▞
çok cana daha fazla oyuna başlamadan bi arkadaşları cok tom bana başın belada gibi birşey dedi sonra ses ama ses full açıktı arkadaşlar çok sana...😭😭arkadaşlar bakın tom karpuz yerken makarna var onun arka tarafında bi kol var
Bu oyun çok güzel ama çok yavaş lütfen düzeltin
Bu oyunu seviyorum reklam yok sanırım bu oyunu denemedim
My Talking Tom Friends Android oyununu hemen indirin, Tom ve arkadaşlarına katılın. Sanal evcil hayvan simülasyonu denildiğinde akla ilk gelen
Oyunda ben karnına vurdum gözüne baktım bir el korktum inanmıyorsanız deneyin . Ve Pasta yedirttim çok korkunç bir göz var ekran fotosu aldım yemin ederim. Allah çarpsın ki var deneyelim
Kullanıcılar,, lütfen bu oyunu indirmeyin, artık eskisi kadar değerli değil....Zavallı,,,saçma bir uygulama... her saniye reklamlar geliyor... çok sinir bozucu.....
Talking Tom Jetski 2 Diverse xsqj
Tom'un kargaa vurduktan sonra ekran bu tür bir tane koldan hoşlananlar
Kullanışsız . Çocuğum için indirdim. Her saniye reklam görüntüler.
Konuşan tom GittiGidiyor'da! konuşan tom modelleri, konuşan tom özellikleri ve ... KONUŞAN KEDİ TOM SES KAYDEDEN MÜZİKLİ OYUNCAK TALKİNG TOM EĞİTİCİ OYUNCAK.
çok fazla reklam
Bunun üzerine evi nerde :/
Konuşan Tom Arkadaşlarım Apk İndir – Para Hileli Mod 2.1 ...
güzel oyun ama çok reklam var
Fena değil güzel
İyi uygulama ama arka plan ev gibi olsaydı en iyi uygulama olurdu çokyyyyy goodddddd uygulama doyurucu oyun
oyun çok güzel
Lütfen artık mantıksız efsaneler uydurmayın tek bir kanıtınız var oda o kanal kanallarıyla yapıyorlar onları izlenme vb. kasmak için biblo o kol meselesi var o koluda oyuncak o kanaldan montajla için işiyle ilgiliniz orda bir kol olmadığı halde kol gibi görünen bakın Tom, Angela vb. oyunlarında bu tür efsaneleri olmayan işlerde saçma şeylerle oyunlara iftira lütfen!
İnsanlar neden uygun değil diyorlar bilmiyorum kardeşim 2 sene kadar oynadı başına en ufak bir şey bile olmadı hiçbir şey hissetmedi sorun çıkarmadı ama bu uygulama değil ama yapma Konuşan Angela'yı yüklemeyin, arıza yaptığı ve asla arıza yapmadığı incelemesini okudum. Ama ilk kez arıza yapmadığına dair incelemeyi okuduğumda, beni parlattı, göz farım hareket etmeyi bıraktı.
Süper
Çok Reklam 😡 ******* Geliştiriciler, çocukların bu uygulamayı kullanacağını ve çok fazla Reklam içermemesi gerektiğini anlamalıdır. Uygulama adını 'Sınırsız Reklam (Talking Tom)' olarak değiştirmenizi öneririm.
cok cirkin
Tam özellikleri bu oyunda mevcut değil ama Tom Cat aktif.
mehmet abi allah şifa versin banyoda yıkanırken kulaklarıma su kaçmak 😨 tomda ne güzel bir oyun🐈🐈🐈🐈🐈
ARKADAŞLAR TOMUN KARNINA VURURSANIZ GÖZÜNDE BİR EL GÖZÜKÜYO DİKAT EDİN🚫
Kötü bir oyun değil ama yemek çok pahalı
Bn bu oyunu oynadım ve çok beğendim sizede tavsiye ederim
Bu çok ilginç🙂 oyun. Ben beğendim ama diğer insanlar bu oyunu sevmiyor çünkü bu çok ilginç bir oyun değil ve bu oyuna çok fazla şey katıyor. Diğer insanların bu oyunu sevmemesinin nedeni budur.
bu oyunu nasıl yükleyebiliriz
Kes lan göktuğ
kok da guzel bir oyun degil idare eder
Komik Videolar Videoları Konuşan Tom App Store'da
Çok iyi ve çok komik Bunu seviyorum ve evimde küçük çocuklar bu tomla görerek ve konuşarak yemek yiyorlar.
Çok fazla reklam olduğu gerçeğinden nefret ediyorum. 1 yaşındaki oğlum onu seviyor ama ekler geldiğinde can sıkıcı. Eklentileri ortadan kaldırmak için uygulama satın alma seçeneği olsaydı.
Kaydedilmiş video, dosya yöneticisinde konuşurken tom dosyasına kaydedilir Böylece o dosyaya girip kayıtları alabilir ve galeriye gidebilirsiniz.
Android'de uygulama Новости Говорящих Тома и Бена indirin. com.outfit7.talkingnewsfree.
Korkunç oynama Tom'un bir kez kendini öldür dediğini duydum ve sildi oynama.😱😱😱😱 Ve ofiste maskeli gözlerdeki bir adam. Bu oyunu seviyorum ama gerçekten korkutucu.
İlk olarak testa üzerinden herkesin karnına vurunca kol belirlediğini kendi vücuduna vurduğun kişiyi vurdum ve neleri belirdiğini ve 18 yaş altı yetiştiriyor için uygunsuz içerikleri var dirinMEY bir LÜTFEN...
maç hasan jaraman
😊😞. Bazan böyle böyle böyle
Güzel bir oyun ama cok güzel deyl orta gibi ben 3 yıldız verdim
begendim
Konuşan Tom Gündelik. Böylece karakterleri değiştirip bir çok çeşitli ortamlar ve gökdelenlerden geçme, tropikal plajlar veya o büyülü Çin'den alınmış gibi
Benim Konuşan Tom 2.0.1 SD DATA dosyamızı indirip rardan çıkaralım “com.outfit7.mytalkingtomfree” ve android/obb klasörüne atalım (obb
Oyun güzel ama bir şey oldu ve paramı kesti
Yıldızlığa uzanan serüvenlerinde Konuşan Tom ve çetesine katıl! ... Konuşan Angela şarkıcı olmak ister; komşu ...
Bu uygulama sadece bir veri israfı çünkü indirilmediği zaman sadece sıkıcıydı, sadece yiyebilir, osurabilir ve ekranı çizebilir, sadece veri israfı indirmeyin onu kaldırmam gerekti.
Talking Tom Cat Εύκολα hcz
2 Player games : the Challenge Árkádjátékok jcvj
Cevap: Konuşan kedi uygulamasının ismi Talking Tom Cat'dir. Sponsorlu Bağlantılar Konuşan kedi Tom uygulamasının orjinal sürümü sadece Android