Post by boisournunddridex on Feb 8, 2022 16:16:11 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Go Escape! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Go Escape! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać kod nieograniczony wszystko ▞▞▞
▞▞▞ Go Escape! 2022 version ▞▞▞
To dobra jakość gry, a poziomy są świetne, ale nienawidzę faktu, że za każdym razem, gdy zaczynasz lub kończysz poziom, grają w dodanie i nie możesz wyjść z dodatku, musisz poczekać😑😑😊
<3 kocham
Go Escape! Аркадни bajs
Skończyłem tę grę i była niesamowita! Chciałbym, żeby ucieczka dodała do niej więcej poziomów! Skończyłem tę grę w ciągu dwóch tygodni i było tylko niewiele reklam, więc kontynuowanie gry było łatwe. Dziękuję
Go Escape! Аркадни bajs
11/10 wspaniała gra
Go Escape! อาร์เคด atk
Super gra na nago
Bardzo fajna ale poziomy są bardzo gorąco i w pięć sekund je zrobię
świetna gra! Przeszlam calom gre w okolo miesiac, czekam na nowe levele😁😆
za każdym razem, gdy skaczę, piłka zawsze zamarza i teleportuje się do najbliższego szpica, a czasami koło zamarza, a piłka jedzie dalej i ląduje na szpicu, oceniłbym tę grę na 0 z 5, gdybym mógł, proszę NIE INSTALUJ TEJ GRY
To dobra fajna gra, w której musisz kilka razy zagrać na poziomie, aby dowiedzieć się, co robić, ale czasami po dotknięciu nie skaczesz, ale ogólnie jest to dobra gra
To świetna gra! Jedynym problemem, jaki miałem, było to, że zamarzłoby i piłka nie podskoczyła, ale „winda” poruszała się w kierunku kolców. Poza tym jest to fajna gra! Nie mogę się doczekać kolejnych poziomów!
Moja ulubiona gra, bardzo mi się podobała. Nie ma zbyt wielu reklam, ale po prostu chcę więcej poziomów, ponieważ tak bardzo to kocham
Super gra jak są reklamy no tylko gra internet i ani jednej reklamy super polecam ❤😀😃😄
Ładne, ale potrzebuje lepszej grafiki
Go Escape! อาร์เคด atk
Operacja Escape Room Junior | Dumomax
gra jest dosyć zepsuta... na lvl 105 po wejściu w 1. teleporter wychodzi bardzo wolno i czasami nie pozwala mi skoczyć, aby uniknąć kolców
trzaska jak diabli, gdy dojdziesz do poziomów 113-140, ale poza tym jest to naprawdę dobra rozrywka, która testuje twój umysł i zręczność 😊😋
3 gwiazdki ponieważ niema tego w wetsi polskiej i jest za mało poźomów moimi mieli być ich co 1000p
To niesamowita i interesująca gra z tak wieloma poziomami, które po prostu uwielbiam grać w nią w wolnym czasie, powinieneś ją pobrać, też to pokochasz
Powodem, dla którego dałem mu 3 gwiazdki zamiast 5, jest to, że nie mogę pominąć, nawet gdy oglądam reklamę, a także nie mogę otrzymywać nagród z reklam. Nadal polecam grę😊
gra była fenomenalna. ukończyłem wszystkie poziomy. jednym z problemów, który znalazłem, jest to, że w „kolumnowej windzie” bardzo często piłka utknęła na krawędzi platformy i podskakuje w górę zamiast na boki
Go Escape! อาร์เคด atk
Znajdź godziny otwarcia Go Escape w Krakowskie Przedmieście 41/17, 20-076, Lublin sprawdź także inne dane kontaktowe: mapkę, numer telefonu,
ma dużo reklam i jeśli naciśniesz pomiń poziom, oglądając reklamę... to nie sprawi, że przejdziesz na wyższy poziom! niedorzeczny! więc w zasadzie to, co zrobili, polegało na tym, że obejrzeli reklamę zdzierstwa i po prostu zareklamowali głupią aplikację! to też jest stresujące dla... prawdopodobnie każdego . rozwiązywanie problemu z tą grą nikt się prawdopodobnie nie dowie, ale zdecydowanie odinstaluję. jeśli tylko jest gwiazda 0, to też jest usterka, a jeśli dotkniesz, aby skoczyć, jest źle
dostałby 4 lub 5 gwiazdek, gdyby nie był tak wolny, większość poziomów, których nie mogę pokonać, to dlatego, że jest tak opóźniony. napraw to, a będę o wiele szczęśliwszy!
Trafienia są zbyt duże. Uderzam w kolce, będąc w powietrzu za nim. Gdyby tak się nie stało, miałbyś 1,. i nie nazywaj mnie wściekłością cichszą.
Za go przeszłam ją w 4 dni, ale bardzo polecam jest bardzo fajną grą 🙂
Nago i reklamy
Cóż, na początku jest to dobra gra, ale kiedy nadejdzie później, to po prostu denerwujące teleportery robiące ten sam poziom cztery razy, to jest strasznie zabawne, to tak samo
Bardzo glitchy i nie mogłem tego kontrolować, kiedy dotykałem ekranu, to nie działało. Ogólnie uważam, że można było zaprojektować go lepiej. Bardzo tanio wykonane . Również gdy próbowałem pominąć poziom, nacisnąłem przycisk i sprawiło to, że obejrzałem wideo, a następnie umieściłem mnie z powrotem na tym samym poziomie
Powodem, dla którego oceniam ją tylko na 3 gwiazdki, jest to, że wcale nie uspokaja - szalałem, że rzuciłem na mabey na poziomie 4 lub 5. To naprawdę dobra, fajna, OK gra i dlatego spacerowałem po aplikacji, aby zdobyć nową grę i znalazłem ten. Ale to nie był mój najlepszy wybór, ale nie mój badystyczny wybór. I to moja opinia. Ty za Twój czas i wysiłek, czytając to
Ta gra jest naprawdę uzależniająca, ale nadal jest dobrą grą
Wyzywająca i interesująca gra stworzona za pomocą tylko jednej kontroli. Skok. Każdy poziom jest świeży, a postęp w mechanice ma sens. Myślałem, że szybko się tego pozbędę, ale skończyłem grę w ciągu kilku dni i zatrzymam ją na powtórkę.
湯姆貓水上摩托車 2 休閒 xaj
Ukończyłem wszystkie poziomy i jest naprawdę fajnie!!!! bardzo mi się podoba hehehehehe czekanie na nowe poziomy
Całkiem fajna gra. Ale są pewne usterki. Uf. Kiedy skoczyłem na czubek lub skończyłem, jeśli piłka się obraca, odbiłam się, a następnie uderzyłam w kolec. Uf. Fajna gra.
Strasznie! NIE DOSTAJE! Uważam, że ta „aplikacja” została stworzona wyłącznie z myślą o przychodach z reklam. Jeśli rozgrywka ma być uproszczona, elementy sterujące muszą być ostre i zgrabne. Ponadto podczas "odtwarzania" zauważyłem, że "błędnie kliknął" na zawsze obecny baner reklamowy na dole. Mówiąc o reklamach, są piekielnie nachalne. Gdybym wiedział, że mógłbym sprawić, by dev przestawał tak gorąco chorować, zrobiłbym to.
wciągająca gra. wymaga poprawy. były pewne opóźnienia na niektórych poziomach. W sumie podobało mi się granie. 😊
Na początku jets okej ale potem są straszne błenfy naprzykłam kulka zachacza o bloki i nie do sie przechodzi 👎👎👎👎😡😡
To dobrze, ale sterowanie bywa kiepskie. Zwłaszcza, gdy poziom ma windy. Kiedy próbujesz odsunąć piłkę z drogi od kolców, czasami piłka się nie porusza.