Post by boisournunddridex on Feb 8, 2022 16:22:49 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Matchington Mansion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Matchington Mansion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ təcrübə pulsuz ▞▞▞
▞▞▞ Matchington Mansion 2022 version ▞▞▞
Səviyyələr hələ də gülməli, demək olar ki, qeyri-mümkün qədər çətindir. Hələ də oynayıram, amma həqiqətən bəzi səviyyələrin keçməsi günlər, hətta həftələr çəkə bilər. İndi 4300 səviyyələrində və inanılmaz dərəcədə, onlar daha da pisdirlər. Bir neçə mükafat, 500 xal toplamaq üçün həftələr çəkir, lakin MM komandası oyunçuların 100 xal artımı ilə hərəkət təklif etmək istəklərinə qulaq asmır.
Bu əyləncəli oyundur! Amma bəzən mən malikanəni bəzəmək üçün oynayanda yalnız bir element qalır və taymer bitir
Dekorasiyanı sevdiyim üçün itirirəm, bu oyuna aludə oluram. Real həyatdakı qarşılıqlı əlaqədə çatışmayan və ya çatışmayan personajların dostluğu da var. Bu oyun mənə emosiyasız kor bədən deyil, insanların insanlar olduğu gənc günlərimi xatırladır.
2 ci defe yukleyende acilmir
Əla oyundur, lakin 5 ulduzlu dövrədən sonra mən işə düşürəm və ya heç bir parça görünmür, sadəcə gücləndiricinin yerləşdiyi kiçik kiçik ulduz görünür.
麥琪頓莊園 解謎 ukae
Matchington Mansion | ВКонтакте
Bunu yaxşı göründüyü üçün quraşdırdım. Ancaq ilk oyunda o yapışır və təlimatlar ekrandan çıxmayacaq, ona görə də davam etmək mümkün olmayacaq.
Matchington Mansion თავსატეხი pony
Heç bir əlaqə yoxdur, sadəcə tez-tez verilən suallar.. Bütün qızıl və əşyalar getdikcə, indi bu son yeniləmədə demək olar ki, malikanə səviyyəmi itirdim və kart yarışında 2000-dən çox xalla qalib gəlsək də, kartımı geri gətirdin. SIFIR!!!.. Və xeyli vaxtdır ki, problemlərin olması lazım olduğu qədər təsadüfi olmadığını gördüm.. Buna görə də bir çox insan onları oynamaqda çətinlik çəkir.. Davam etməyimi istəyirsiniz?.. Pls düzəldin və yenidən bu gözəl oyunu acgözlüklə korlamayın.. TY
Matchington Mansion Atjautības spēles cldi
Bu gözəl amma biz pis otağa gedirik o deməkdir ki, yüklənmə dəfələrlə onun götürdüyü şeydir, xahiş edirəm dəyişdirin ki, mən deyiləm və bir çoxunuz da bunu bəyənmirəm
"Saray bulmacaları" dəhşətlidir. İnsanların heç bir şey olmadığını deməsinin qarşısını almaq üçün açıq şəkildə əlavə edildi. Onlar çox zəif qrafika və çox sadə bulmacalardır. Onlara heç bir real fikir verilmədi. Bu oyunu quraşdırmağımın yeganə səbəbi onlar idi.
Bir sözlə ƏLA .👌👏🖒🖒🖒🖒
Çox güzül bir uygulama
20 və ya daha çox vaxt tələb edəndə bir az darıxdırıcı olur, hətta çətin və super çətin bir səviyyəyə çatmaq üçün cəhd edin.
Pis deyil
Yaxşı iş! Səviyyəni keçməyi axmaqcasına qeyri-mümkün etməklə böyük əyləncəli oyunu məhv edərək tərtibatçılara! Əla iş, axmaq səviyyəni keçmək üçün saatlarla vaxt sərf etməkdən daha çox zövq aldığım heç bir şey yoxdur! Mən buna pul xərcləmişəm, bundan sonra mütləq bunu etməyəcəyəm!!
Hər dəfə pulsuz reklama baxanda oyun donur. 5 dəqiqə əvvəl oyunu tək buraxdım və yenə dondu. Mən proqramı dəfələrlə silmişəm və keşi təmizləmişəm. Mən hətta məlumat yaddaşını təmizləməyə də əl atdım. Ən zəhlətökən oyun. Mən onu silməyəcəm, çünki işlədiyi zaman onu oynamaqdan həzz alıram
Ulduzların kiçik bir məbləğdən sonra bonus səviyyələrinə geri çəkilməyiniz çox sinir bozucu. Onun eyni oyunları ən azından yeniləri ilə dəyişir, mənə elə gəlir ki, oyun sadəcə bonus səviyyələrinə çevrilib. Köhnə yolu darıx. Həqiqətən oyundan həzz alın, amma əsəbiləşir.
Mən bu oyunu həqiqətən sevirəm. Amma problem ondadır ki, mən onu köhnə telefonumda oynamışam, indi xarab olub. İndi yeni telefonum və yeni google hesabım var. Bu oyunu yenidən quraşdırdım, amma yenidən başlamalıyam. Köhnə telefonumda 1500 səviyyəyə qədər idim və fərqli xəritə idim. Mən həqiqətən yenidən başlamaq istəmirəm. Zəhmət olmasa, mənim problemimə hərtərəfli nəzər salıb köhnə oyunumu geri ala biləcəyimi görə bilərsinizmi?
238-ə çatdıqdan sonra onu məğlub etmək üçün pul xərcləməlisən. Həftələrlə ilişib qalmışam. 200-dən sonra vaxt itkisidir. Mən onu silirəm. Bütün bu acgöz matç 3 oyununda nə var?
Kingdom Rush: Defensa de torre Estrategia wqek
Mən bu oyunu sevirəm, amma köhnə telefonumun ekranını sındırdım və Google Play hesabım daxil olsa da, qaldığım yerdən başlamağa icazə vermir. Məndən hansı oyunu davam etdirmək istədiyimi soruşur, amma hansının olduğunu bilmirəm? Çox qarışıqdır. Həm də sizə e-poçt göndərməmə icazə verməyəcək, ona görə də burada yazmalısınız, zəhmət olmasa ən qısa zamanda kömək edin, çünki irəliləyişi itirmək istəmirəm
Top 10 Apps like Matchington Mansion in 2021 for iPhone ...
Zibil kimi
Oyun mene ev duzenin nasil oldugunu oyretdi ve mobilyalarin uyumun
kömek olmadi deyin 148 ci seviyedeydim sildim
Mən bu oyunu sevirəm. Bu, indiyə qədər oynadığım zəhmli oyundur. Hər kəs onu yükləməli və bir dəfə oynamalıdır. Bunun ən yaxşı tərəfi, arzuolunmaz reklamların olmamasıdır. İstədiyimiz zaman videolara baxa bilərik və mükafatlar da çox böyükdür. Bu, inanılmaz dərəcədə çox hadisələr gətirir. Bu oyunu çox sevirəm. 😚😚😚
İllərdi oynayıram bu oyunu superdi. Ama güncələnmə olmasa sevinərəm.
Mən bu 5 Ulduzu həqiqətən əyləncəli və yenilikçi bir oyun kimi verirəm, lakin bir problemim var ki, gücləndiricilərdən istifadə etsəniz də, etməsəniz də, bir hərəkətlə qalib gəlməyərək eyni səviyyədə qala bilərsiniz. və ya bir parça və bunun üç səbəbi var 1 güc vermə funksiyası yoxdur, həmçinin bombalar kifayət qədər güclü deyil üç iki topu bir yerə qoyduğunuzda bütün ekranı silmir, ona görə də qalib gələ bilməyəcəksiniz, ona görə də həmişə ilişib qalırsınız bir fərqlə oynayır
Matchington Mansion - Apps on Google Play
Matchington Mansion Слагалице vtb
Zəhmət olmasa kömək edin! Mən bu oyunu 4-5 ildir oynayıram. 5000-dən çox səviyyədə böyük bir irəliləyiş əldə etdim. Mən bu gün oyuna başladım və onun 1-ci səviyyəyə qayıtmasına təəccübləndim. Xahiş edirəm mənə saxlanmış dataya qayıtmağa kömək edin ((((. Sıfırdan yenidən başlamaq istəmirəm)
Reklam macəranızı seçdi. Xal qazanmaq və ya pul xərcləmək üçün sadəcə bir neçə kiçik oyun. Mən sizin macəranızı seçmək istəyirəm
麥琪頓莊園 解謎 ukae
Bəli, səviyyələri oynayan zaman səviyyələrə mərc etmək üçün nümunələr tapmalısan. Qoy Mən bunları aylardır oynayıram və bu, çox əyləncəlidir və mən bütün yeni bəzəkləri sevirəm 😀və yeniləmələr buna bənzər daha çox oyuna ehtiyac duyur, amma mən bunu edəndə yeniləmə mənə imkan vermir zəhmət olmasa düzəltməyə çalışın təşəkkür edirəm ☹️ Yeniləmə üçün təşəkkür edirəm yeni bəzəkləri sevirəm Möhtəşəm işə davam edin
Mən adətən slot və nərd oynayıram. Qızım məni telefonunda bu oyunu oynamağa məcbur etdi və mən ilk gündən asılı qaldım!!! 1 BÖYÜK şikayətim var, əşyalar aldım və telefonum xarab oldu. Facebook-a daxil olmadığım üçün irəliləyişlərimi və ya ödədiyim şeyləri geri ala bilmədim. Mən bununla razı deyiləm, çünki daha Facebook-dan istifadə etmirəm. Əgər əşyalar üçün pul ödəyirsinizsə, o əşyaları geri almaqdan başqa! Buna görə də ona yalnız 3 ulduz verdim.
25 Games Like Matchington Mansion | Best Alternatives (2022)
Mən bu oyunda qalib gəlib udmaq istəyirəm və udacamda İnşəAllah.Çox maraqlı oyundur.
Super oyundu..
Əla oyundu ama içindəki yazılanları türk dilində olsa yaxşı olarda.Yəni dili dəyişmək olsa.Çox xaiş bunu əldə alın.
Mən bu oyunu oynamağı sevirəm, lakin Tiffany-nin geyimini və saç düzümlərini dəyişmək gözəl olardı. Son baxışımdan bəri geyimlərim mövcuddur. Maraqlısı odur ki, siz çox oynamalı və çox şey etməlisiniz! Vaxt cədvəli bütün variantları əldə etmək üçün çox qısadır.