Post by froslohookfoaschar on Feb 9, 2022 16:28:26 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kick the Buddy ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kick the Buddy IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ključi za odklepanje ▞▞▞
▞▞▞ Kick the Buddy 2022 version ▞▞▞
Gospod, v Kick the buddy remastered je bilo zelo dolgočasno igrati, ker smo lahko udarili samo z rokami, v tej igri pa imamo orožje
Ne morete uživati, ker so samo neprekinjeni oglasi
Poleg tega, da je to mejno vprašanje avtorskih pravic v zvezi s Sackboyjem in dodatki na ravni izsiljevanja, me zanima, kako je bilo to igro mogoče namestiti na napravo s starševskim nadzorom, omejenim na vsebino na ravni "E". .
Iskreno povedano, sama igra je dobra, vendar nova posodobitev, ne morem niti igrati bc, če sem brez povezave, mi ne dovoli in če uporabljam internet, vsa stvar samo zaostaja, prosim, posodobite znova, da deluje za uporabnike brez povezave .🙂
Otroke Olynth Za Podjetja,
Ta igra je zabavna, vendar moram večino časa, ko ubijem prijatelja, pogledati oglas, da temu zaradi tega ne bi dal petih zvezdic.
Preahka je
Prenesel sem ga in ne bi deloval pravilno. Dobil sem ga na drugi napravi in zgodilo se je isto. Ko sem končno dobil, je bilo preveč oglasov, PROSIM, POPRAVITE TO. ✌️
Kup draka sam oglase mece u tebi.
Gemuruh Tank Super Santai ohy
Nnoče ne da ponos
Kick the Buddy Akčné ehbq
Rican takin large magic wand dominican macana buddy donny sins user fest 06:21 ... Lush minor has a fuck spoon glory and this babe gets a kick out of it
Zelo dobro meni naprimer ker ko sem jezna na brateco ki me tepe lahko natepem tega človečka
Kick the Buddy Action ohrz
Preveliko reklam ne moreš nič kupiti bres interneta
Odlična igra, samo preveč oglasov, dobra igra za lajšanje stresa, vendar preveč oglasov
Težko je verjeti, kako daleč je ta igra padla iz milosti. Spomnim se, ko je bilo dobesedno brez oglasov. Zdaj je dobesedno posuto z oglasi in uničeno. Kako bi lahko padli tako nizko, da bi ovirali dejansko igranje s silitvijo ljudi k gledanju oglasov. In potem za piko na i ponudite ljudem, da porabijo 5 $ za odstranitev oglasov, ko dodate toliko oglasov. Edini razlog, zakaj je ne bom ocenil z 1 zvezdico, je, ker ima ta igra posebno mesto v mojem srcu iz preteklosti. Poskusite premisliti, da imate toliko oglasov.
Imam najhitrejšo internetno povezavo. Imam veliko dolarjev. Toda kadar koli kliknem na katero koli orožje, da ga kupim, je vedno tam obrazec za nalaganje⭕ in se nikoli ne naloži. Ta igra je zanič. Če imate rešitev, mi odgovorite tukaj.
Še ne morem prit. Beda !!!
Zabavna je ali.. BILA JE igra popolnoma zanič, ker oglasi, kot je ta igra, želijo samo oglase, imajo oglas navzdol in ko ga ubiješ, je neizogibno darilo, ki ti da oglas in ko odpreš trgovino, ti da imate še en oglas in morate imeti odprt internet, da kupite kaj takega, ta igra je bila dobra, a trenutno je popolnoma zanič
Zadnja posodobitev za to igro je bila. V letu 2019 res mislim, da bi ga bilo treba izboljšati, ker sem mislil, da je to igra brez povezave. Mislim, ne morem niti kupiti orožja brez podatkov, tudi če imam podatke, še vedno ne morem kupiti orožja. To igro sem imel na starem telefon in je nekoč deloval brezhibno, to je bilo leta 2019, ko je bila objavljena zadnja posodobitev, zato prosim izboljšajte to in tudi oglasov je preveč všeč, mislim, da aplikacija temelji na gledanju oglasov, ki mi res niso všeč
Veliko obremenjujem in igranje te igre me samo vznemirja? Všeč mi je, prijatelj vedno govori smešne stvari in ko ga ubiješ, reče t=nekaj, kot je oof ali karkoli ta igra dodaja in sploh nima krvi, razen če plačaš 4,99 ali 5$. imej lep dan
Več časa porabite za gledanje oglasov, če ga dejansko želite igrati, izklopite svoj WiFi, a tudi takrat vam ne bo dovolil zamenjati orožja, saj morate biti na spletu, kar je dokaz, da ti razvijalci tako obupno potrebujejo oglase. Sploh ne bi priporočal. 0 zvezdic.
Včasih je bila zabavna igra, zdaj pa je le še ena kmetija oglasov. Priporočam nadaljevanje, kick the buddy remastered, ker ima veliko hitrejši čas nalaganja in manj oglasov. Včasih mi je bila ta igra zelo všeč.
Začelo se je z napako, ki je povzročila, da so zmožnosti diamantnega članstva prenehale delovati po nekaj dneh, do tega je prišlo do napak in popolnoma zamrznila ter nato izbrisala ves napredek in nakupe! Ne morem jih pripraviti do obnovitve... veliko časa in denarja sem zapravil in zdaj imam opustošenega otroka spektra. Podpora ni mogla pomagati pri težavi s članstvom, zato ne upam, da bo kaj od tega rešeno. Priporočam, da se izogibate tej igri.
Ta paket vsebuje od arhitekture neodvisne podatkovne datoteke za igro A7Xpg. ... uničujoča akcijska igra Barrage je precej destruktivna akcijska igra,
Preveč dodatkov ni mogoče plačati za brezplačno dodajanje brez dragih ponavljajočih se plačil. Popravite in bo 5 zvezdic.
ActionFingers APK - Latest version 1.4.2 - Android Apps Game
Ta igra je res neverjetna in všeč mi je, kako so dodali igralni avtomat za orožje! Žalostna stvar je, da vsakič, ko jo igram, se vedno zruši tudi brez interneta in je povzročil težave s telefonom. In z internetom imajo na tone oglasov, a to je samo zato, ker so želeli to igro narediti čim bolj brezplačno. Toda nesreče so resne težave. Prosim, popravite te zrušitve, to je nadležno.
Igra je dobra, vendar potrebuje veliko časa, da se odpre. Prosim, popravite to
Aplikacije za Android v Googlu Play - Google Play
Kick the Buddy, Might & Magic Elemental Guardians in še več
Kick the Buddy 動作 ljzi
Ta igra je napačno poimenovana. To bi morali imenovati gledanje oglasov. Več časa preživite ob gledanju oglasov kot v dejanskem igranju. Se želite znebiti oglasov? To bo stalo 5,99 $. Kot da je ta igra na daljavo vredna toliko. Dejansko igranje je nekoliko nadpovprečno, vendar je zaradi oglasov zanič! Zdaj odstranjujem. Verjetno je sploh ne bi smeli namestiti.
Je dobro sredstvo za lajšanje stresa, ko ste slabe volje in želite nekaj udariti. Toda oglasi so preveč nadležni. Samo odprem aplikacijo in *bum* je dež oglasov. Kaj za vraga.
všeč mi je, rad pretepam stvari Muahaha
Prosim, pritožujem se, ko igram igro, ko se nalaga, se še naprej nalaga in igra se nikoli ne zažene! Popravite to napako ali pa nikoli več ne bom igral nita
Popravi svojo igro Boga. Zanič je, preveč oglasov in vsakič, ko grem kupit stvari, traja večno ali pa ne deluje. Izboljšanje je zelo potrebno.
V redu je, vendar obstaja nekaj oglasov, zato bodite previdni in če vam oglasi niso všeč, ne igrajte te igre.😂🙂🙂🙂