Post by eppsychdikovi on Mar 5, 2022 0:48:28 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mystical Riddles: Hotel ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mystical Riddles: Hotel IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ skúsenosť zadarmo ▞▞▞
▞▞▞ Mystical Riddles: Hotel 2022 version ▞▞▞
No nie je to zlé, ale veľmi, veľmi zaostáva a vôbec nie veľmi dobré)👎ale celkom dobrá grafika (takže sa to naozaj nedá hrať🤔 prepáčte, že to hovorím) (ale ďakujem za bezplatnú verziu)🆗
Dobrá práca na ďalšej zábavnej hre. Má všetky zvončeky a píšťalky a má dobrú dĺžku. Za tú cenu to stojí.Dohral som hru a veľmi sa mi páčilo napätie a akcia v príbehu hry so skvelou grafikou v hre.
Jennifer Ok
Výborná hra, ovládanie funguje plynule. Bude hrať znova
Mystical Riddles: Hotel Приключенски lgpz
Mystical Riddles: Hotel સાહસિક qtw
Hra je zábavná s riešiteľnými mini hádankami. Dej je však zmätený ... & často sa presuniete na novú scénu bez vysvetlenia ako alebo prečo. Bonusová kapitola je trochu neporiadok s tým, že redaktori si pletú 2 bratov, rituál, ktorý sa čoskoro stane ... hotovo: ako Ricardova duša vstúpila (a bola vykopnutá) do môjho tela? Navyše je tu zvláštna scéna so skutočným hercom uprostred toho všetkého. V každom prípade to nie je najlepšia hra DG, ale stále je to zábava.
Bola by to skvelá hra, nebyť oneskorenia v hre pri zdvíhaní predmetu, do ktorého musíte mnohokrát ťuknúť. Prepínanie scén je veľmi pomalé
Môžete PROSÍM dať NOVINKU vedľa svojich najnovších hier toľko, koľko som už kúpil alebo kúpil drahokamy a rady, ako nikdy neviem povedať, aká je vaša najnovšia hra......je to veľmi frustrujúce
Zábava
Hra bola pomalá a nedávala zmysel. Skákal z jednej veci na druhú, nerozumel príbehu, úprimne sklamaný
Mystical Riddles: Hotel சாகசம் osy
Chce to viac pokynov pre hry
Páči sa mi táto hra je veľmi dobrá hra a páči sa mi, pretože je dlhá
Hra nebežala plynulo, otváranie interaktívnych obrazoviek trvalo večnosť. Príbeh začal zaujímavo, ale potom sa stal veľmi hlúpym. Musel som použiť nápovedu, len aby som si uvedomil, že som už túto položku skúšal na tomto mieste mnohokrát, reagovala až po použití nápovedy, ktorá je chromá.
Úžasné!!!!!
dobre
Milovať to
Užite si hru bez problémov
Práve začalo, zatiaľ fantastické
Goof, ale neviem, ako kúpiť plnú hru
Výnimočná hra
Zatiaľ dobre
Naozaj milujem všetky hry s dominou. Tento je skvelý
Špecializované centrum štadióna Amira Kota Kinabalu Pantai Jerudong
Mystical Riddles: Hotel ผจญภัย ynnj
Naozaj návykové. Nedalo sa to položiť. Opäť výborne
Hry Domini boli kedysi zadarmo, teraz, keď hráte iba 15 % hry, musíte zaplatiť. Smutný.
Milujte hry, ale tie, ktoré nachádzajú pasce, sú nevyspytateľné
Párkrát sa zasekol a vypadol. Bonusová kapitola vás privedie späť k hlavnej príbehovej línii. Toto je tretia hra, ktorá má problém bez rozlíšenia. Niekoľkokrát som kontaktoval vývojára ohľadom iných hier a neodpovedali vôbec.
Mystical Riddles: Hotel 어드벤처 xoch
Brilantné, milujúce každú minútu!!
Celkom dobrá hrateľnosť
Hral som iba skúšobnú hru, ale ako vždy to vyzerá na ďalšiu skvelú hru od hier DO, teším sa na F2p verziu
Nie je to zlé hry trochu pomalé na načítanie dobrej príbehovej línie
Najlepšia hra
Myslel som si, že ako ostatné hry, ktoré som hral, by som mohol hrať celú hru. toto je len demo pokiaľ si hru nekúpite. Preferujem vašu kompletnú FTP hru ako túto. prosím upresnite v názve a/alebo popise je len demo alebo PTP.
skvelé! Úžasná grafika, krásne farby, pútavý príbeh a postavy. Ďakujem Domini!
Úžasné hry
Príjemné
Extreme Car Driving Simulator रेसिंग lrue
Skvelá hra...úžasná grafika
Skvelá dobrodružná hra!
Dobrá hra
Zatiaľ dobre
Zatiaľ to vyzerá ako dobrý príbeh. Ovládanie je jednoduché, grafika je fajn, viac neviem neskôr
Práve som začal hrať a zatiaľ ma to baví. Nezažil som žiadne klišé, ale s hlavolamom je menší problém. Bodaj by nezamrzli a nechali ma riešiť hádanky. Grafika je fantastická, rovnako ako aj dej, a preto ma stále baví hrať.
skvelé
Dobrá hra so zaujímavým príbehom, dobrou grafikou, zábavnými minihrami a dobrým HOPSom. Moje problémy sa stali v bonusovej kapitole. Donútilo ma to preskočiť celú scénu, takže mi to nedávalo zmysel. Z tohto dôvodu nebolo možné dokončiť zberateľské predmety.
Je to veľmi dobrá hra, milujem príbeh a grafiku a naozaj sa mi páči, že zaplatíte jednu cenu. Hry sú pre mňa trochu ťažké, ale mám 74 rokov, tak to chvíľu skúšam a potom preskočím lásku k skrytým predmetom...
Dva palce hore 👍🏿
Celkom dobrá hra, dobrá grafika, ale pomalá odozva.
Stále lenivý. Nezaujíma ma, keď nefunguje správne. Myslím, že vaši zákazníci nie sú dôležití. Nekupujem 👎
Milujem spôsob, akým robíte svoje hry ťažkými, ale nie náročnou skvelou prácou