Post by eppsychdikovi on Mar 5, 2022 0:51:36 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tiny Island Survival ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tiny Island Survival IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler primogemleri artırır ▞▞▞
▞▞▞ Tiny Island Survival 2022 version ▞▞▞
Tiny Island Survival Pakikipagsapalaran cre
Bu oyun çok şirin! Vakit geçirmek için harika bir yol. Her şeyi oldukça çabuk kavrarsınız ve tüm harita küçüktür, bu nedenle işlerin nasıl yürüdüğünü öğrenmek bir dakikadan fazla sürmez.
Bu oyun basit ama gerçekten eğlenceli tek şey keşke daha fazla ada olsaydı ^~^
Bu çok güzel bir Oyun, Ama bazen, demiri elde etmek zordur, Belki Ticaret Yapacak Birisi Var mı? Ya da belki bazı Köylüler ekleyin, ya da belki İnsanlar Bize Savaşta Yardım Edecek Ve Bir Şeylere Yardım Edecek Yalnızlık Olmaz.
Mük
Sadece oynamaya başlayın ve onu seviyorum! Aptal yürüyüş, basit görev ve dövüş animasyonu çok iyi ve çok basit! Sevdim!
Bana gençken keyif aldığımız oyunları hatırlatıyor... basit ve yalındır, hedefe hızla ulaşılabilir, genel olarak oldukça güzel bir deneyim!
Seni seviyorum
Sevimli ve eğlenceli. sıfır arsa
The Walking Zombie 2: Zombiju šāvējs Darbības spēles lfig
Tiny Island Survival Nuotykių kca
çok eğlenceli. iyi bir animenin tadını çıkarırken oynayabileceğin bir şey
Bu oyun, çok fazla zaman geçiren tuzaklarla (çitler inşa etme lol) aşırı derecede taşlamadır, banyoda oynayacak kadar ilginç bile değildir.
Bu, uzun bir süre tekrar oynamazsanız, istediğiniz zaman oynayabileceğiniz hiçbir sonuç olmadan oynayabileceğiniz eğlenceli ve basit bir oyundur. Zaman alıcı görevler, sohbet işlevi, günlük etkileşimler, sunucular arası zorluklar yok. Eğlenceli, basit, basit eğlenceli. Bayıldım.
Şimdiye kadar iyi düşünülmüş bir oyun. Sırada ne olduğunu açıklamayarak, ancak kendi başınıza çözecek kadar basit olarak ilginizi çekiyor.
EDIT RPG, kısa tarafta, ama yine de denemeye değer. Zanaat için çok fazla sevgi ve çaba. Güncellemelerde yavaş ama ah, bırakması çok zor, öğelerin maksimumu, reklamı ücretsiz satın aldı ve bu noktada yapacak başka bir şey yok. Ne olacağını tahmin ediyorum, harika iş çıkardınız GAME START LLC desteğim var
Güzel Oyun..İyi oyun..reklamlar pek iyi değil
İlk saatten sonra, temelde sadece demirin ortaya çıkmasını bekliyor. Oyun, küçük bir ödülle süper eziyetlidir.
İyi zaman kaybı, beni temelde eğlendiriyor
Oyunların size oynamanız için 3 dakika vermesinden ve hemen bir inceleme istemesinden nefret ediyorum, çok eğlenceliydi
tbh bu şimdiye kadar oynadığım EN ŞIK ve RAHATLATICI oyun. Oyun oynarken sık sık sıkılıyorum. Bu lol'u bulduğuma sevindim. btw belki bir balık tutma yeri yapabilirsin, böylece balıkları sevip para kazanmak için satabiliriz! ve belki adayı genişletmek? Bunu çok isterim! Bir sonraki güncellemeniz için heyecanlıyım. umarım uzun değildir lol bu yüzden devam et!
Zaman öldürmek
Şaşırtıcı derecede eğlenceli ve bağımlılık yapıyor. Bu bir tür eziyet oyunu ama içine birkaç saat ayırmaya değer.
Sadece 10 dakikam var ve zaten Iron'a sahibim, umarım bu oyunda çok daha fazlası vardır ama diğer boşta oyunlardan BÜYÜK bir adım uzakta. En önemlisi, başa çıkmanız gereken bir tür düşman olduğu gerçeği, bu oyun tatmin edici bir deneyim oldu. Mevcut ada dışında daha fazla içerik bulursam 5 yıldız vereceğim.
Bu oyun iyi düşünülmüş ve eğlenceli ama bence bir öğretici eklerseniz çok daha eğlenceli olur.
Bir saat kadar oynamak için basit bir oyun, ancak ilerleme, iki kaynağın onları almak için yalnızca tek bir kaynağa sahip olmasıyla, durma noktasına kadar yavaşlar.
İyi oyun, grafikler kaliteli ve sevimli görünüyor. Süper bağımlılık da.
4 saatte yendim, çok daha fazla şeyle büyük adada hayatta kalmalı
O Sobrevivente da Pequena Ilha Aventura itqq
Eğlenceli, ilgi çekici ve basittir. Abt 15 mnt için oynadıktan sonra bir inceleme yazmam istendi, bu yüzden şimdilik beğendiğimi söyleyeceğim.
kötü gerçekten kötü
İyi
Basit ve bağımlılık yapan bir oyun. Hata yok👍
Sakinleşmek için iyi bir oyun ama biraz daha fazla bağlam olsaydı daha iyi olurdu
Toplam çöp 🗑️
Şimdiye kadar oynadığım en F2P dostu oyun deves, aşırı açgözlü olmadığın için teşekkürler, yeni bir hayranın var.
Evrenden en sıkıcı çirkin oyun lütfen magazin oyunundan çıkarın 🤢🤮
İyi küçük oyun, ancak biraz sıkıcı oluyor. Keşke biraz daha fazla olsaydı. Çok fazla tekrarlanan görev yapıyorsunuz. Sonuç olarak, yine de eğlenceli bir oyun, bu yüzden denemediyseniz tavsiye ederim.
Bu oyun harika erken oyunda daha fazla Ada plsss veya rastgele ada ekle
Oyunu beğendim ama keşke bir şey madenciliği yapmak istemiyorsan iptal düğmesi olsaydı
güncelleme bekleniyor
Reklamları kaldırmak için ödeme yapma seçeneğim olurdu
[Düzenleme: Gerçekten güncellediğiniz için çok teşekkür ederiz! Henüz yeni haritaya ulaşmadım ama harika olacağını söyleyebilirim! Bu oyundan vazgeçmediğiniz için tekrar çok teşekkür ederim!] Bu oyunu seviyorum. Bu oyun, 2022 dediğimiz cehennem deliğinde (bugünlerde kaç oyunun berbat olduğunu düşünürsek) mutlak bir mücevher. Müzik çok sakinleştirici ve piksel sanatı estetiğini SEVİYORUM! Oynanış zorlu ve ben buna kesinlikle bayılıyorum. Bunu yaptığınız için geliştiricilere teşekkür ederiz!!
çok şirin ilginç, ölümsüzlerin seninle savaşmak yerine kayalarını ve minerallerini çalmasının çocuk dostu olmasını seviyorum.
Bu oyun harika, oyun yapmayı seviyorum ama yıllardır oynadığım en iyi oyun bu
Eğlenceli oynamak kolay!
Şimdiye kadar şirin
Tiny Island Survival Pustolovske igre pucn
ff
Survivre sur une petite île Aventure oiw
Harika bir oyun için harika bir başlangıç, bir şey eksik.
Henüz yenmedim ama genellikle yüzüme reklamları spam gönderiyor ve bana ödeme yapmaya çalışıyor. Bu bir yana, çıplak kemik tek oyunculu rpg deneyimi olarak sorun değil.Bulut yoluyla ilerleme kurtarılamıyor
Gayet çılgın tavsiye edilir
İyi başlıyor, sonra büyük bir eziyet şenliğine dönüşüyor. Hayır, hoşçakal.
Bu oyundaki her şey, sesler de dahil olmak üzere şirin! Güzel bir rahatlatıcı oyun. Keşke daha fazla eğlence için iyileştirmeler ekleseler.