Post by eppsychdikovi on Mar 5, 2022 0:54:38 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Alien: Isolation ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Alien: Isolation IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu daha çox pul ▞▞▞
▞▞▞ Alien: Isolation 2022 version ▞▞▞
Redaktə: ilk olaraq, hehe əvvəl şərhimə cavab verdiyiniz üçün sizə təşəkkür etmək istəyirəm ... Və btw, burada bir problem var, niyə gamepadım ilə oynaya bilmirəm. O, yalnız bəzi gamepadları dəstəkləyir, yoxsa bütün növ gamepadları dəstəkləyir? Çünki mən gamepadımı istifadə edərək grid autosport oynaya bilirəm🙃
Heyrətamiz liman! Bununla belə, siçandan istifadə samsung galaxy note 20 ultra-da təcrübəmi pozan kursoru gizlətmir.
Oyun toxunma girişləri ilə işləmir? Klaviatura və siçan qoşulduqda yaxşı işləyirdi. Ancaq toxunma ekranı olması lazım olan yerdədir! Ümid edirəm ki, düzələcək
Ən yaxşı oyun!
Joystik ətrafında baxış 🕹 əraziyə baxarkən tez-tez təsadüfi istiqamətlərdə şiddətlə əyilir və cutseenes mümkün olduğu qədər ləngiyir və tez-tez donur və onları atlamalı olur.
1942 🚀 Free classic shooting games Zręcznościowe nrq
İndiyə qədər hazırlanmış ən yaxşı sağ qalma qorxulu macəra oyunlarından biri və Alien franşizasında ən yaxşısı. Bu, telefonunuzun dəstəklədiyi müddətcə heç bir güzəştə getmədən bir neçə il əvvəl buraxılmış eyni keyfiyyətli konsol oyunudur. İnkişaf etdiricilərdən heyrətamiz iş. Hər sentə dəyər.Mən ekran rezolyusiyasını 1080-ə dəyişdim və qrafika tez-tez bu oyunu mobildə oynadığımı unutdurur. Mən bunu əvvəllər sınamamışam və buna nail olduğum üçün şadam. Belə keyfiyyətli oyun və qret portu. Mən onun yolunu olması lazım olduğundan daha ucuz hesab edirəm və daha çox qazanmağa layiqdir.
Oynamaq mümkün deyil. Nəzarətlər yoxa çıxıb. Yenidən başlamağa çalışdım, hər şey. Pulu boş yerə sərf etməyin.
Alien: Isolation 어드벤처 tmnx
Alien: Isolation 어드벤처 xxm
Qrafiklər yerindədir. Yeganə problem indiyə qədər çökməyə davam edir. Problemi həll edin və o, 5 alacaq.
PS4 versiyam kimi heyrətamiz oyun. Bu, Galaxy S20 ultra-da həddindən artıq istiləşməyə səbəb olur, ona görə də onu uzun müddət oynaya bilmirəm
Bütün zəhmətinizə və telefon oyunlarını daha yaxşı bir gələcəyə itələdiyinizə görə təşəkkür edirəm və növbəti limanınızı gözləyirəm
Ən Yaxşı Qrafik Oyun 🤗
Bucağı düzəltməli və kiçik problemlərə nəzarət etməlidir
Alien: Isolation Petualangan aot
Yaxşı port
Nəzarətçi dəstəyi olacaqmı və ya varmı?
İndiyə qədər 6-cı missiyaya çatdım. Mən bu oyunu əvvəllər oynamamışam, çətin. Ancaq oyunun əsl dəhşət təcrübəsi. Qaranlıqda taxılan qulaqlıqlarda yaxşı ifa olunur. Oyunda vizuallar heyrətamizdir və fon səsləri gərginliyi artırır. Cəsarətlə deyirəm ki, bu, proqramlar mağazasındakı ən yaxşı oyundur, mən bacarsaydım, yəqin ki, buna 10/10 verərdim, amma 5-ə ehtiyac duya bilmərəm. Telefonun gücünə və mənim kimi yadplanetli fanatına sahibsənsə, mütləq al. Problem yuxuya gedəndə hələ də beyninizdə oyunu oynamağınızdır.
Bu nə cəhənnəmdir bunun üçün 500rps xərcləyirəm və təkrar-təkrar qəzaya uğrayır, baxmayaraq ki, telefonum idmanla məşğul olsa da, xxx səhvlər düzəlir və ya mənə pul qaytarılır, hətta 10 dəqiqə oynaya bilmirəm.
Əla oyun, android üçün əla
İndiyə qədər yaxşı, hələ çox getməmişəm, lakin əla görünür və s. yan onu Nvidia qalxanıma yüklədi və bu günə qədər çox yaxşı işləyir. Üst iş
Əldə AAA oyunlarının üstün təcrübəsi. Televizora qoşulmaq üçün gamepad və hdmi istifadə edirəm. Bizə N Switch təcrübəsi lazımdır.
Bu oyun heyrətamizdir, mobil və hətta PC/konsol platformalarında demək olar ki, ən yaxşı qorxu oyunudur.
Fantastik mən franchise fanatıyam
Bu oyunun ilk vaxtlar androiddə çox ürpertici və real olacağını gözləmirdim, lakin oyunu oynayanda qorxu oyunlarında həmişə istədiyim ürək döyüntüsünü hiss etdim. Həyəcan/dəhşət real kimidir Tərtibatçılar tərəfindən əla iş Bu, playstore-da MUTLAKA ALINMALIDIR, sərfəli və buna dəyər
Alien Isolation geri döndü, bu dəfə Mobil Oyun üçün mükəmməl uyğun gəlir. Bir Mobil cihazda işləmək üçün çox yıxılan bir təcrübəyə girəcəyinizi düşünmək olardı, yox, bu, konsollarda və kompüterdə tapılan təcrübə ilə demək olar ki, eynidir.Mən heç vaxt Mobil Oyunla məşğul olmamışam, lakin bu, hər dəfə məni maraqlandırır. Yeganə çatışmazlıq Samsung Galaxy S20-də bir az gecikmədir.
Yaxşı, amma daha yaxşı ola bilər. Mən galaxy note 20 ultra-da oynayıram və çox gecikmə var,
Kompüter versiyası kimi işləyir! Bütün effektlər aktivdir və obyektlərə toxunma əlaqəsi çox yaxşı işləyir! Əşyalara doğru getdiyiniz zaman aşkarlama qutusuna öyrəşmək və bəzən götürmək və ya qarşılıqlı əlaqədə olmaq istədiyiniz şeydən bir qədər kənara çıxmaq bir an çəkir. Bunun mobil cihazda olması çox gözəldir! Həmçinin, onu idarə etmək üçün mənə oyun telefonu lazım deyil! Əla!
Cibinizdə Alien Isolation tam təcrübə. Gözəl Qrafik Nəzarətçi Dəstəyi My Galaxy Fold 3 ilə yaxşı işləyir
Alien: Isolation Petualangan dpn
Alien: Isolation 어드벤처 mxho
Növbəti səviyyəli mobil oyun
İlin ən yaxşı limanı.
O, qorxulu və çox yaxşıdır, ancaq oyununuzu saxladığınız zaman və uzun bir səyahət üçün öldüyünüz zaman və yenidən qayıdacaqsınızsa, yadda qalan oyun pisdir, sadəcə oyunda hərəkət edən zaman bir az avtomatik qənaət edin.
Vizual olaraq heyrətamizdir, lakin Allah sevgisi üçün onu PC və ya konsolda oynayın. Təəccüblüdür ki, bu oyunu işə saldılar və bu qədər yaxşı göründülər. Liman üçün 5 ulduz. Nəzarətlərə gəlincə, bilirəm ki, onlar əllərindən gələni etdilər, amma yaxşı ağa, bu dünyada ekrandakı idarəetmə ilə oyun oynayan real insanlar var və bu, oyunu oynamağı qeyri-mümkün edir.
Samsung S21-də oynamaq, bunun nə qədər yaxşı işlədiyinə inana bilmirəm. Mən bunu uzun bir uçuş üçün aldım və bunun vaxtı öldürəcəyinə zəmanət verə bilərəm. Kosmosda heç kim qışqırdığınızı eşidə bilməz, ancaq Boeing-də mütləq eşidə bilər.Oyunu sevən və onu yolda oynamaq istəyənlər üçün. sadəcə tərəddüd etmədən alın! Tərtibatçılar bunu mobil telefona köçürməklə heyrətamiz bir iş gördülər - Switch portuna cavabdeh olanlar var - Toxunma idarəetmələri yerindədir və ehtiyacınız üçün fərdiləşdirilə bilər. onun nəzarətçiləri dəstəyi var, hətta siçan və klaviaturanı dəstəkləyir. Cib telefonlarında işlədiyini nəzərə alsaq, qrafika sadəcə WOW-dur. Bu daha bir heyrətamiz liman üçün tərtibatçılar üçün böyük təşəkkürlər.
Port çox yaxşı və mobil telefonda daha yaxşıdır .. idarəetmə əladır. Bu şah əsərin daşınması çox yaxşıdır. digər limanların gəlməsini gözləyir
LPDDR5 RAM və UFS3.1 YADDASI ilə Snapdragon 865 ilə My Mi10T-də ən yaxşı təcrübə..
Bu Feral Interactive! Keyfiyyətlə bağlı sual yoxdur. 4* yalnız rəsmi olaraq dəstəklənməyən iqoo 7 Legend üçündür. Zəhmət olmasa, bu kimi möhtəşəm tək oyunçu oyunlarını köçürməyə davam edin və biz sizə pul verəcəyik.